Personal Branding


Ben jij zelfstandig ondernemer? Dan is het zaak om ook online goed voor de dag te komen! 

Met veel liefde kom naar jouw werkplek om mooie beelden van jou te maken - denk hierbij aan portretfoto's ( the face behind the business), sfeerfoto's van de werkplek en van jou, al casual koffiedrinkend achter je laptop aan het werk. Naast mooie portretten is het doel ook om beelden te maken die breed inzetbaar zijn; denk aan foto's met veel "lege ruimte" voor tekst en bijv. je logo en beeld wat gebruikt kan worden voor advertenties, Instagram Stories, Hero afbeeldingen voor je website en meer.

Wat ik vooral heel belangrijk vind is dat we met de Branding Shoot écht kijken naar wie JIJ bent. Mensen doen immers zaken met mensen. Samen gaan we er voor zorgen dat jouw personality van het scherm spat en jij jouw ideale klant aantrekt. 

De locatie is in principe jouw eigen werkomgeving maar het kan ook natuurlijk ook elders plaatsvinden, hier worden vooraf duidelijke afspraken over gemaakt.

Binnen een week stuur ik je een link naar jouw persoonlijke online galerij, waar je vervolgens een eigen selectie beelden kunt uitzoeken. De beelden in de galerij zijn voor een gedeelte al bewerkt maar nog niet af! Nadat ik jouw uiteindelijke selectie ontvangen heb zal ik deze beelden finetunen voor dat glowy wow effect, oftewel dat sprankeltje Lieke.

Binnen twee weken ontvangt je jouw definitieve selectie beelden via WeTransfer in hoge resolutie. 


What's in it for you?

Professionaliteit

Met professioneel beeldmateriaal kom je dus ook professioneel voor de dag. Je laat zien dat je serieus bezig bent en investeert in je eigen business om vervolgens nog verder door te groeien. 

Confidence boost

Door steeds vaker voor de camera te staan zul je merken dat het alsmaar makkelijker wordt en eigenlijk ook nog eens heel leuk is; vaak voel je je na een shoot een stuk zelfverzekerder!

Tijd & Energie

Hoe fijn is het om een complete beeldbank tot je beschikking te hebben; zie het als een privé bibliotheek maar dan met beelden. Je kunt makkelijk een paar maanden vooruit en dat scheelt een hoop tijd en energie..

Personality

Laat dit nu net iets zijn wat klanten graag willen zien; eigenlijk willen ze je al kennen vóórdat ze überhaupt contact met je opnemen. Kortom: heeft een klant een goed gevoel bij jou en wat je uitstraalt? Dan wordt de drempel lager om gebruik te maken van jouw diensten.

Consistentie

Een beeldbank zorgt voor consistentie over ál je platformen en je website. Goede foto's zijn daarom een must voor een mooi en professioneel geheel van jouw branding.

Know, like & Trust factor

Door middel van een personal branding shoot neem je de klant mee in de wereld van jouw bedrijf (know) maar laat je ook een stuk persoonlijkheid zien (like) en dat creëert connectie en vertrouwen (trust). Klanten gaan jou en je merk écht waarderen. 

Pakketten

KICKSTART

€375,-

Inclusief:
- 1,5 uur fotografie
- 1 outfit
- 15 professioneel bewerkte beelden in HR

TOPNOTCH

€450,-

Inclusief:
- 2 uur fotografie
- 2 outfit wissels
- 20 professioneel bewerkte beelden in HR

GOALDIGGER

€575,-

Inclusief:
- 2,5 uur fotografie
- 2 outfit wissels
- 30 professioneel bewerkte beelden in HR

STARSTRUCK

€750,-

Inclusief:
- 3 uur fotografie
- 3 outfit wissels
- 50 professioneel bewerkte beelden in HR

De tarieven voor shoots zijn excl. btw, reiskostenvergoeding van €0,19,- en evt. parkeervergoeding. De pakketten zijn gebaseerd op één persoon en dus niet van toepassing op een bedrijf met meerdere personen.

Visagie & Haar

Ik werk samen met gecertificeerd Make-Up Artist en Hairstylist Ilvy Prevos. Prijzen voor make-up en haar zitten niet in het pakket van de shoot inbegrepen. Hieronder een kort overzicht van Ilvy's tarieven:

tot 1 uur visagie & haarstyling - €75,-

tot 2 uur visagie & haarstyling + touch-ups - €100,-

tot 4 uur visagie & haarstyling + touch-ups - €200,-

vanaf 4 uur €25,- per uur extra

Reiskosten tot 30 km vanaf Heerlen: gratis
≥ 30 km €0,25,- per gereden km.

Parkeerkosten worden (indien van toepassing) in rekening gebracht.

Using Format