Wat mijn klanten zeggen over mij


"Ik heb het nog nooit meegemaakt: maar álle foto's zijn prachtig"!

Lieke is een heel fijn en lief persoon om mee samen te werken. Als jij, net als ik, niet gewend bent om voor een camera te poseren, is Lieke de juiste persoon om een shoot bij af te nemen. Ze vraagt naar je wensen, luistert naar je behoeften en stelt je tijdens de hele shoot op je gemak. Ik heb de hele shoot als prettig ervaren. Ook alle beelden die er zijn uitgerold: petje af! Ik heb het nog nooit meegemaakt: maar álle foto's zijn prachtig! Ik kan Lieke echt aan elke ondernemer aanraden die prachtige foto's wil hebben geschoten voor haar/zijn branding (website, social media, etc). Ik ben in ieder geval heel erg blij dat ik in Lieke heb geïnvesteerd!

Rowena Roussea - business coach voor vrouwelijke ondernemers @rowenaroussea.nl


"Wil je meer succes behalen, Lieke Vroomen laat je stralen"!

Geef je carrière een wending met personal branding
Voor een positieve draai, leg de focus op je ‘why’ 
Hup, stap op je kissie, verkondig je missie
En: ‘show, don’t tell’ - omarm het spel
Etaleer je talent en laat zien wie je bent
Jezelf vlot presenteren is eenvoudig te leren
Met professionele hulp kom je sneller uit je schulp
Wil je meer succes behalen, Lieke Vroomen laat je stralen!
Dus blijf niet twijfelen en teuten, maar onderscheid je van de meute

Mariël Geven - Coachpraktijk Liefdespijn


"Wat ik heel fijn vond was dat Lieke mij op een hele natuurlijke manier een rustig gevoel gaf, waardoor ik kon ontspannen".

Lieke is een super fotografe en een leuk en fijn mens. De foto 's zijn heel mooi geworden en helemaal in de stijl die ik in gedachten had. Wat ik heel fijn vond was dat Lieke mij op een hele natuurlijke manier een rustig gevoel gaf, waardoor ik kon ontspannen. Dat leverde natuurlijke en relaxte beelden op. Precies zoals ik het wilde. Wat ik ook heel waardevol en fijn vond, was dat Lieke duidelijke aanwijzingen en tips gaf, waardoor het resultaat heel mooi en leuk is geworden.

Erna Snellen - Coachpraktijk Liefdespijn


"Rustig en vriendelijk, geen geklets maar wel duidelijk bijsturen waar nodig".

Lieke heeft mij fantastisch geholpen met nieuwe foto's voor mijn website. Het voorgesprek inspireerde mij in ideeën wat voor scenes ik wilde vastleggen en welke attributen ik daarbij zou kunnen gebruiken. We deelden ideeën via Pinterest zodat er een goede afstemming ontstond in wat ik wilde. 

Wat ik als heel prettig heb ervaren, is haar manier van zijn tijdens de fotoshoot. Rustig en vriendelijk, geen geklets maar wel duidelijk bijsturen waar nodig. Daardoor kon ik mij ook ontspannen en echt mijzelf laten zien.
Meer dan trots op het resultaat!

Iris van Noorden - Noorderzon Ritueelbegeleiding


"Ik heb Lieke ervaren als een enthousiaste en vakkundige energiekeling die weet wat ze doet".

Onlangs heb ik bij Lieke een branding shoot gehad voor nieuwe beelden op mijn website en de socials. Ik heb Lieke ervaren als een enthousiaste en vakkundige energiekeling die weet wat ze doet. Ze denkt met je mee, geeft verschillende creatieve suggesties en tijdens de shoot laat ze je geen houterige houding aannemen, maar juist een natuurlijke pose die zelfvertrouwen uitstraalt. En uiteraard schiet ze hele mooie beelden. Een echte aanrader voor alle vrouwelijke én mannelijke ondernemers onder ons!


"Niet alleen ben ik heel blij met het met eindresultaat maar ben ik ook erg te spreken over haar werkwijze".

Begin september heb ik een branding shoot gehad bij Lieke. Ik was opzoek naar iemand die foto’s van mij kon maken voor op m’n website maar ook voor LinkedIn. Via LinkedIn werd ik getipt om eens contact te zoeken met Lieke en zodoende ben ik bij haar terecht gekomen.

Niet alleen ben ik heel blij met het met eindresultaat maar ben ik ook erg te spreken over haar werkwijze. Ze neemt de tijd om ruim voor de shoot een kennismaking in te plannen om haar “klant” en de business erachter te leren kennen. Deze kennis in combinatie met mijn eigen moodboard op pinterest geeft haar voldoende inspiratie om een goede branding shoot neer te zetten.

Lieke is zelf op zoek gegaan naar een studio die aansluit bij mijn business en dat was absoluut een succes! 

Ik heb Lieke ervaren als een prettig mens die alle tijd neemt voor haar klant. Ze heeft goede ideeën en door de gezellige gesprekken tijdens de shoot heb ik mij niet ongemakkelijk gevoeld.

Evelien Heckman - Evisie Consultancy 


"Lieke weet de essentie te vangen van jou als ondernemer in een plaat die boekdelen spreekt".

Als je op zoek bent naar een fotograaf die gewoon maar wat plaatjes schiet, is zij niet de persoon bij wie je moet zijn. Lieke weet de essentie te vangen van jou als ondernemer in een plaat die boekdelen spreekt. Iets dat niet veel fotografen lukt. Ongedwongen, natuurlijk en professioneel zijn de woorden die haar goed omschrijven. Je wordt goed begeleid, ze geeft suggesties voor bepaalde poses of scenes en nog voor de shoot begint weet je exact wat je kunt verwachten. Naderhand worden de beelden snel aangeleverd, zodat je direct aan de slag kunt met je personal brand beeldbank. Zeker te weten een aanrader! Ook als brandcoach zal ik opnieuw haar direct inzetten voor mijn eigen klanten.


Muriel Snijders - Brandcoach bij @illgraffdesign


"Tijdens mijn eerste kennismaking met Lieke ervaarde ik meteen een gevoel van: dit wordt ze, dit komt helemaal goed en wordt super gaaf!"

Als ik terugkijk naar de foto’s die Lieke gemaakt heeft, dan verschijnt er weer onmiddellijk een brede smile op mijn gezicht. Jeetje wat een gave beeldbank heb ik erbij! Ik heb mijn foto’s meteen ingezet voor mijn Social Media kanalen en de reacties zijn lovend. Tijdens mijn eerste live kennismakingsafspraak met Lieke (met een lekkere kop latte) ervaarde ik meteen een gevoel van “dit wordt ze, dit komt helemaal goed en wordt super gaaf”. Lieke weet de juiste vragen te stellen, vliegt de fotoshoot heel professioneel aan, zorgt dat het totale plaatje klopt (Personal Branding), komt haar afspraken na, bereidt alles top voor en stelt je echt op je gemak voor haar camera. Daarnaast is ze super leuk, ambitieus, open, enthousiast & gedreven om alles uit de shoot te halen. Het resultaat van de shoot is dan ook verbluffend! Nogmaals 100x bedankt voor jouw gave werk Lieke waardoor je absoluut bijdraagt aan het succes van mijn online zichtbaarheid.

Indra Kusters - @indra.online_zichtbaarheid


"Een echte partner, uiterst betrouwbaar en plezierig"!

Voor Lieke zeker geen makkelijke opdracht om mij goed op beeld te krijgen. Zo gauw er een lens op mij gericht staat, ben ik een kei in gekke bekken trekken. Ze is echter met vlag en wimpel in geslaagd. De rustige persoonlijkheid, geduld en vriendelijkheid heeft ervoor gezorgd dat ik toch een uitgebreide beeldbank kreeg. Lieke verstaat haar vaak als personal branding fotograaf. Zij onderscheidt zich o.a. in een gedegen voortraject: wie ben je, wat is je stijl, heb je voorkeur voor een locatie, wat wil je uitstralen en maak je eigen moodboard.Alleen al de laatste vraag zorgt ervoor dat je zelf ook scherper krijgt wat je wel en niet wilt. Lieke doet dus veel meer dan prachtige foto’s maken en aanleveren. Ze denkt actief mee, is van begin tot einde betrokken en helpt mee de puntjes op de i te zetten. Een echte partner, uiterst betrouwbaar en plezierig!


Nicole Ehlers - HR Businesspartner bij @adequaatadvies


"Naast dat ze gewoon een heel gezellig mens is, werkt ze ook hartstikke professioneel". 

Het afgelopen 1,5 jaar heb ik meerdere verschillende shoots gehad met Lieke. Naast dat ze gewoon een heel gezellig mens is, werkt ze ook hartstikke professioneel. Het contact loopt altijd vlot en duidelijk, we weten beide van te voren waar we aan toe zijn, vervolgens hebben we een gezellige shoot en achteraf ben ik steeds weer verrast van de mooie beelden die er geschoten zijn! Of eigenlijk ook weer niet verrast, want dat deze shoots mooie beelden opleveren weet ik natuurlijk inmiddels wel al bij Lieke. 

Mirjana Lux - Interieurontwerper, designer en meubelmaker / @mirjana_mlx


"Lieke zorgt voor een rustige sfeer, geeft je zelfvertrouwen en weet je precies te fotografen zoals je zelf bent."

Ik heb al een aantal keer met Lieke mogen samenwerken en zie altijd mooie foto's voorbij komen. Een tikkeltje jaloers op de mooie beelden die andere ondernemers van zichzelf hebben, heb ik Lieke gevraagd om ook een aantal foto's van mij te maken. Ik ging er zonder al te veel verwachtingen in, omdat ik (vind ik zelf) nu eenmaal beter tot mijn recht kom achter de camera. Het was dan ook een enorme verrassing om te zien wat een prachtige en spontane foto's Lieke heeft gemaakt. Ik ben er echt van onder de indruk en ben ze direct gaan gebruiken. 

Lieke zorgt voor een rustige sfeer, geeft je zelfvertrouwen en weet je precies te fotografen zoals je zelf bent. Wil je dus eens iets anders dan de standaard (misschien wat ongemakkelijke) portretfoto? Lieke is your girl!!

Ilvy Prevos - Make-up en haarstylist @ilvyprevosmuah


"De foto’s zijn prachtig en weerspiegelen goed wie ik ben en wat BOTTINES is. Eindelijk komt het samen."

In december 2019 heb ik BOTTINES overgenomen. Het bedrijf bestond al 10 jaar en ik merkte dat ik het lastig vond om het meer “van mij” te maken. Om van het verhaal van de ander een logische brug te maken naar mijn eigen verhaal, wilde ik mijn eigen kernwaarden meer gaan verweven met het verhaal van BOTTINES. Die kernwaarden zijn verbinding; harmonie; en stijl/esthetiek. Deze passen heel goed bij BOTTINES. 

Lieke heeft mij met haar branding shoot geholpen dit door te vertalen naar beeld. Aangezien ik ook zelf op de foto ging was het belangrijk dat ik me op mijn gemak voelde. De foto’s zijn prachtig en weerspiegelen goed wie ik ben en wat BOTTINES is. Eindelijk komt het samen. De foto’s zijn luchtig, gemaakt voor de mooiste achtergronden die Maastricht te bieden heeft. Die plekjes ontdekken, daar is Lieke meester in. Voorafgaand aan de shoot hebben we de route nog voorbesproken, maar eigenlijk heb ik het helemaal aan Lieke durven overlaten. Ontzettend blij ben ik met het resultaat. 
Succes Lieke met het uitbouwen van dit nieuwe concept, dat écht op je buik geschreven is!

Inge Van Meer / @bottines_handcraftedfootwear 

"Bedankt voor je professionaliteit en ik voelde me erg op m'n gemak tijdens de shoot!"

Lieke heeft voor mij een fotoreportage gedaan t.b.v. mijn coachpraktijk. Ze heeft mooie foto's gemaakt van mij en van mijn werkwijze in de praktijkruimte. Maar ook van mij buiten in de natuur. De foto's zijn erg mooi geworden! Dankjewel Lieke voor je professionaliteit en ik voelde me erg op m'n gemak tijdens de shoot!

Francien - Coachpraktijk Veerkracht


"Lieke stelt je op je gemak en bruist van de ideeën."

Lieke, heeft foto’s gemaakt voor mijn afstudeerproject (Fashion opleiding) en ik ben ontzettend blij met het resultaat.  
De shoot was gezellig, professioneel en ontspannen. Lieke stelt je op je gemak en bruist van de ideeën.

Angie - Ontwerpster"De foto’s zijn prachtig en voor al mijn uitingen te gebruiken".

Ik heb begin dit jaar een mini shoot bij Lieke gedaan en ik kan Lieke van harte aanbevelen. In de voorbereiding denkt ze met je mee. Op de dag zelf neemt zij vanuit haar expertise de leiding, waarbij ze steeds checkt of dit past bij mijn ideeën. De foto’s zijn prachtig en voor al mijn uitingen te gebruiken. Ik vond het, als drukke ondernemer, ook prettig dat Lieke de gestelde tijd optimaal benutte. Top!

- Daphne Mazgon / @mazgondesign"Oog voor detail zonder the bigger picture uit het oog te verliezen."

Fotoshoot niks voor jou? .Mijn advies? Ga naar Lieke. Ik leg het je uit. Om professioneel voor de dag te komen als ondernemer zijn goede foto's een must, maar ik vind het eigenlijk verschrikkelijk om te doen. Iemand in mijn netwerk tipte mij op Lieke en die tip bleek goud waard. 

Professioneel en toch persoonlijk. Snel in reageren, maar inhoudelijk altijd on point. Oog voor detail zonder the bigger picture uit het oog te verliezen. Kortom, ik tip jou. Op Lieke. 

Mijn zichtbaarheid is nu on point dankzij de de klik met Lieke.

- Joop Wolters / @plek_c"Het contact met Lieke gaat heel vlot en professioneel".

Lieke heeft onlangs onze bedrijfsfoto's gemaakt. Op voorhand bedachten we een gewenste sfeer aan de hand van een moodboard, deze wist Lieke perfect vast te leggen. We zijn hartstikke tevreden met het resultaat! Het contact met Lieke gaat heel vlot en professioneel. De shoot was gezellig en de resultaten zijn top.

- Wouter / Boers & Roosenboom BV"YES! Dit was precies wat we zochten!".

WAUW!
Zelf ben ik ook fotograaf samen met mijn vriend maar we hebben bijna nooit leuke foto's van ons samen, dus daar moest verandering in komen. Ik kwam Lieke tegen op Instagram en haar foto's spraken me meteen aan. Niet veel later dronken we koffie en was de shoot gepland. Een zakelijke/love shoot. En YES! Dit was precies wat we zochten! Je hebt ons prachtig vastgelegd. Dankjewel Lieke voor je geweldige foto's.

- Ralph & Rowena / @eighty8things"De plaatjes kloppen, de sfeer klopt & de beelden die Lieke maakt zijn stuk voor stuk prachtig".

Deze girl snapt het! En wat een oog voor fotografie heeft ze. De plaatjes kloppen, de sfeer klopt & de beelden die Lieke maakt zijn stuk voor stuk prachtig. Blij dat ik zo vaak met haar mag samenwerken & om gezamenlijk te werken aan onze bedrijven

- Sarah Witpeerd, blogger / @sarahwitpeerd"Je bent een fijne, rustige maar vooral creatieve vrouw".


Lieve Lieke,
We gingen samen met jou door Maastricht heen, waar je een hele route uitgestippeld had. Nu is Maastricht al super mooi, maar jij wist de mooiste plekjes te vinden!
We vonden het zo leuk om je te ontmoeten en we voelden ons erg op ons gemak. Je bent een fijne, rustige maar vooral creatieve vrouw.
We zijn onwijs blij met de prachtige foto's en we weten zeker dat er nog vele mooie shoots zullen volgen na deze serie.

Lieve Lieke, BEDANKT!

- Eva & Jannick / @evabours_fotografie"Unieke eigen stijl met oog voor lijnen, kleurgebruik en uitmuntende timing".

Lieke heeft voor onze documentaire mooie en krachtige behind the scenes foto's gemaakt. Zonder veel aanwijzingen hebben we Lieke in het diepe gegooid met prachtige en waardevolle foto's als resultaat. Foto's waarmee we on- en offline voor de dag durven komen in onze communicatie naar de buitenwereld en distributeurs.
De kracht van haar foto's zit 'm in haar unieke eigen stijl met oog voor lijnen, kleurgebruik en uitmuntende timing waarmee ze haar onderwerp met gevoel en stijl vastlegt.

- Douglas Robson / @douglas.robson.films


"Je moet je op je gemak voelen en vrij zijn om te zijn wie je bent. Daar zorgt Lieke voor!".

Super leuke meid die hele mooie foto’s maakt!! Lieke heeft voor ons bedrijf Elves + Wolves hele leuke kiekjes gemaakt zodat Sanne en ik eens wat meer foto’s samen hebben. Wij hebben met z’n drietjes zo veel lol samen gehad, alsof we elkaar al veel langer kennen! Niet geheel onbelangrijk als je voor de camera moet staan, je moet je op je gemak voelen en vrij zijn om te zijn wie je bent. Daar zorgt Lieke voor! Zeker voor herhaling vatbaar en we hopen nog vaak model te staan voor Lieke!

- Elves + Wolves


"Lieke maakt leuke spontane shots maar kan zonodig ook als regisseur ingrijpen om je te helpen bij je pose".


In 1 woord? VRESELIJK!
In iets meer woorden? VRESELIJK LEUKE, ENTHOUSIASTE, GOEDE EN RELAXTE FOTOGRAFE. Gotcha!
Lieke is echt ontzettend aardig, lekker relaxed en geeft je het gevoel dat dat poseren helemaal niet zo awkward hoeft te zijn. Maar wat natuurlijk het meest leuke is, zijn de resultaten van de foto’s. Want eh, dat is immers waarom we een fotograaf nodig hebben. Ze maakt leuke spontane shots maar kan zonodig ook als regisseur ingrijpen om je te helpen bij je pose.
Mooie fotobewerking, topresultaat.

- F.L.Y. Conceptstore / @flyconceptstore
"Lieke dacht meteen mee met al onze ideeën, en kwam zelf ook met leuke suggesties".


Afgelopen week een hele leuke shoot gehad met Lieke voor onze nieuwe ontwerpstudio. Het contact ging heel gemakkelijk en snel. Ze dacht meteen mee met al onze ideeën, en kwam zelf ook met leuke suggesties. Het was een gezellige shoot en we zijn SUPER tevreden met de mooie foto's, die we overigens heel snel kregen. Topper, zeker een aanrader! 

- Studio DIP / @studiodip_Using Format