Branding Shoot

Jouw bedrijf een gezicht geven is anno 2021 belangrijker dan ooit. Mensen zijn altijd op zoek naar een manier om te verbinden, die connectie te voelen. Daarom is het nú tijd om actie te ondernemen en die spotlight te pakken. Stil zitten is gewoonweg geen optie meer!

Ben jij ondernemer en vastbesloten de allerbeste te worden in jouw niche/branche? Wil jij SKYROCKET gaan met je bedrijf en ben je je bewust van wat  het juiste beeldmateriaal voor jou kan betekenen?  

Dan werk ik heel graag met jou!

Het juiste beeldmateriaal zorgt er namelijk voor dat jij next level gaat met jouw business! Het toont doorzettingsvermogen, wilskracht en laat zien dat jij niet bang bent om in jezelf te investeren. Tevens zorgt een mooie beeldreportage ook voor verbinding tussen jou en je klant.

Samen creëren we een beeldreportage bestaande uit portretten, lifestyle- en sfeerbeelden, allen geschikt voor jouw social media kanalen en website. Dit kan vanuit je eigen kantoor, thuis óf misschien wel in de stad - er is alles is bespreekbaar!

Zelf ben ik een echt mensen-mens, een gevoelsmens en daarom voelt een shoot met mij gewoon als een gezellige koffiedate waarbij we een aantal gave shots schieten.

Are you ready to shine!?

Er gingen je al heel wat ondernemers voor!

Package 1

€499,-

Inclusief:

- tot 1 uur fotografie
- 1 setje kleding
- locatie in overleg 
- 15 beelden in HR

Package 2

€799,-

Inclusief:

- tot 1,5 uur fotografie
- Moodboard
- 2 setjes kleding
- visagie en haarstyling
- locatie in overleg
- 20 beelden in HR

of betaal in 2 termijnen van €425,-

Package 3

€1550,-

Inclusief:

- tot 3 uur fotografie
- Moodboard
- 3 kledingsetjes
- visagie en haarstyling
- personal styling
- locatie in overleg
- 35 beelden in HR

of betaal in 2 termijnen van €825,-

Jouw dienst uitbreiden met een prachtig videoportret?

Douglas Robson en ik slaan onze creatieve handen in elkaar!  Middels een uniek videoportret van jou als ondernemer bieden wij jou namelijk nóg meer zichtbaarheid!

Tarieven voor de combi foto en video zijn vanaf €1850,- excl. btw


Neem contact op voor meer info en een offerte op maat!


De tarieven voor shoots zijn excl. 21% btw. Kilometervergoeding €0,19,-. Vanaf 50km gelden er voorrijkosten van €75,-. De brandingpakketten zijn van toepassing op één persoon. Extra personen in overleg!

What's in it for you?

Professionaliteit

Met professioneel beeldmateriaal kom je dus ook professioneel voor de dag. Je laat zien dat je serieus bezig bent en investeert in je eigen business om vervolgens nog verder door te groeien. 

Confidence boost

Door steeds vaker voor de camera te staan zul je merken dat het alsmaar makkelijker wordt en eigenlijk ook nog eens heel leuk is; vaak voel je je na een shoot een stuk zelfverzekerder!

Tijd & Energie

Hoe fijn is het om een complete beeldbank tot je beschikking te hebben; zie het als een privé bibliotheek maar dan met beelden. Je kunt makkelijk een paar maanden vooruit en dat scheelt een hoop tijd en energie..

Personality

Laat dit nu net iets zijn wat klanten graag willen zien; eigenlijk willen ze je al kennen vóórdat ze überhaupt contact met je opnemen. Kortom: heeft een klant een goed gevoel bij jou en wat je uitstraalt? Dan wordt de drempel lager om gebruik te maken van jouw diensten.

Consistentie

Een beeldbank zorgt voor consistentie over ál je platformen en je website. Goede foto's zijn daarom een must voor een mooi en professioneel geheel van jouw branding.

Know, like & Trust factor

Door middel van een personal branding shoot neem je de klant mee in de wereld van jouw bedrijf (know) maar laat je ook een stuk persoonlijkheid zien (like) en dat creëert connectie en vertrouwen (trust). Klanten gaan jou en je merk écht waarderen. 

Using Format