Portret + Lifestyle Shoot

Jouw bedrijf een gezicht geven is anno 2021 belangrijker dan ooit. Mensen zijn altijd op zoek naar een manier om te verbinden, die connectie te voelen. 

This is where I come in :)

Het juiste beeldmateriaal zorgt er namelijk voor dat jij verbindt, inspireert, motiveert en excelleert! 

Samen creëren we een creatieve beelddocumentatie bestaande uit portretten, lifestyle- en sfeerbeelden, allen breed inzetbaar voor jouw persoonlijke, specifieke doeleinden.

Mijn werkwijze:
- om te beginnen hebben we altijd éérst telefonisch contact om jouw ideeën en wensen voor de shoot te bespreken en om te kijken of ik de juiste fotograaf ben voor jou. Een "klik" is voor mij erg belangrijk.
- ik werk het liefst in een intieme sfeer met zo min mogelijk storende elementen. Dit kan zowel binnen als buiten zijn.
- we starten altijd eerst met koffie! (thee kan natuurlijk ook).
- Ik houd niet van "gehaast" werken. Ik neem mij graag de tijd om jou persoonlijkheid zo goed mogelijk in beeld te brengen en om jou op je gemak te stellen tijdens de shoot.
- Ik werk niet met groepen, enkel 1-op-1 óf max. 2 personen.
- Afhankelijk van de shoot werk ik soms samen met een assistent, visagist en/of stylist.

Spreekt mijn werk en werkwijze jou aan? Neem dan vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en om te kijken of wij een match zijn!

Package 1

€375,-

Inclusief:

- tot 1 uur fotografie
- locatie in overleg (buiten) 
- 15 beelden in HR

Package 2

€550,-

Inclusief:

- tot 1,5 uur fotografie
- locatie in overleg
- 25 beelden in HR

Package 3

€795,-

Inclusief:

- tot 2 uur fotografie
- locatie in overleg
- 40 beelden in HR

Voeg Visagie en Personal Styling toe aan je pakket! 

Alleen mogelijk bij pakket 3. Vraag naar de mogelijkheden.

Jouw dienst uitbreiden met een prachtig videoportret?

Douglas Robson en ik slaan onze creatieve handen in elkaar!  Middels een uniek videoportret van jou als persoon/ondernemer bieden wij jou namelijk nóg meer diepgang en zichtbaarheid!

Tarieven voor de combi foto en video zijn vanaf €1850,- excl. btw. 


Neem contact op voor meer info en een offerte op maat!


De tarieven voor shoots zijn excl. 21% btw. Kilometervergoeding €0,19,-. Vanaf 50km gelden er voorrijkosten van €99,-. Deze pakketten zijn alleen van toepassing op één persoon. Indien er een 2e persoon bijkomt wordt er €100,- bovenop het reguliere pakkettarief in rekening gebracht.

What's in it for you?

Waar is zo'n shoot nou eigenlijk goed voor?

Professionaliteit

Met professioneel beeldmateriaal kom je dus ook professioneel voor de dag. Je laat zien dat je serieus bezig bent en investeert in je eigen business om vervolgens nog verder door te groeien. 

Confidence boost

Door steeds vaker voor de camera te staan zul je merken dat het alsmaar makkelijker wordt en eigenlijk ook nog eens heel leuk is; vaak voel je je na een shoot een stuk zelfverzekerder!

Tijd & Energie

Hoe fijn is het om een complete beeldbank tot je beschikking te hebben; zie het als een privé bibliotheek maar dan met beelden. Je kunt makkelijk een paar maanden vooruit en dat scheelt een hoop tijd en energie..

Personality

Laat dit nu net iets zijn wat klanten graag willen zien; eigenlijk willen ze je al kennen vóórdat ze überhaupt contact met je opnemen. Kortom: heeft een klant een goed gevoel bij jou en wat je uitstraalt? Dan wordt de drempel lager om gebruik te maken van jouw diensten.

Consistentie

Een beeldbank zorgt voor consistentie over ál je platformen en je website. Goede foto's zijn daarom een must voor een mooi en professioneel geheel van jouw branding.

Know, like & Trust factor

Door middel van een personal branding shoot neem je de klant mee in de wereld van jouw bedrijf (know) maar laat je ook een stuk persoonlijkheid zien (like) en dat creëert connectie en vertrouwen (trust). Klanten gaan jou en je merk écht waarderen. 

Using Format