Meet your photographer.

Hi, dit ben ik: Lieke! 

Ik fotografeer ondernemers die hun droom en passie najagen en niet bang zijn om in zichzelf te investeren om dat te realiseren! Waarom? Omdat dat precies is wat ik zelf ook gedaan heb!

Als fotograaf is het mijn doel en missie om jou te laten shinen, je online zichtbaarheid te vergroten en je het online podium te geven dat je verdiend. Ik gun iedereen succes en ben ervoor om te zorgen dat jij dat succes behaald d.m.v. unieke en waardevolle beelden. Beelden die ervoor zorgen dat jij jouw droomklant aantrekt en die je zullen helpen 'next level' te gaan met jouw business. 

Een shoot met mij heeft als hoofddoel je 'at ease' te laten voelen maar tegelijkertijd een BOOST zelfvertrouwen te geven zodat jij je die kickass ondernemer voelt die je ook daadwerkelijk bent. 


Geïnteresseerd in een shoot? Neem vrijblijvend contact met me op via contactformulier en vraag een "click gesprek" aan.


Wist je dat...

Ik naast mijn eigen onderneming ook moeder ben van een zoon (3) en ik een hele lieve man heb? Ook word ik extreem blij van koffie, tattoos, interieur, spontane tripjes en ben ik een echte Bourgondiër als het om eten gaat!

Ik het liefst werk met natuurlijk licht. Wanneer je een shoot bij me boekt is de kans dus groot dat we de stad ingaan of shooten op een prachtige binnenlocatie met heel veel lichtinval! Ik werk dus niet met studioverlichting.

Ik mijn eigen team steeds verder aan het uitbreiden ben? Zo werk ik al samen met mijn vaste Visagiste Ilvy. Binnenkort wordt mijn team versterkt door een Shoot Assistent en een Personal Stylist.


Using Format