Meet your photographer.

Mijn avontuur als fotograaf begon een paar jaar geleden. Nooit had ik erbij stil gestaan om iets te doen met mijn creativiteit. De mensen om mij heen hebben mij laten inzien dat dit meer moest worden dan alleen een hobby/side hustle.

En zo zette ik in 2018 voet in de grote wereld die ondernemen heette en Social Media was de perfecte tool om te laten zien dat ik er was. In slechts anderhalf jaar tijd heb ik een trouwe community opgebouwd met meer dan 1000 volgers. En omdat mijn doelgroep voornamelijk bestaat uit andere ondernemers en creatievelingen, weten ze mij al snel te vinden.

Het is mijn doel en missie als fotograaf om andere ondernemers/solopreneurs te laten shinen, hun zichtbaarheid te vergroten en ze het online podium geven dat ze verdienen. Ik gun iedereen succes en ben ervoor om te zorgen dat zij dat behalen d.m.v. unieke en waardevolle beelden te creëeren. Een shoot met mij heeft als hoofddoel de klant zich 'at ease' te laten voelen maar tegelijkertijd een boost zelfvertrouwen te geven. Maar ook elkaar inspireren en een fantastisch leuke tijd hebben en dat zie je ook terug in de beelden die ik maak.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem vrijblijvend contact met me op via contactformulier.


Wist je dat...

Ik naast mijn freelance onderneming ook moeder ben van een zoon (3), ik een hele lieve man heb en nog een klein aantal uren werkzaam ben als verpleegkundige? Ook wordt ik extreem blij van koffie, tattoos, spontane tripjes en ben ik een echte Bourgondiër als het om eten gaat!

Ik het liefst werk met natuurlijk licht. Wanneer je een shoot bij me boekt is de kans dus groot dat we de stad ingaan, maar een prachtige binnenlocatie met heel veel lichtinval is ook perfect! Ik werk niet met flitslicht en/of studiolampen.

Ik vrijwel alleen maar andere ondernemers en creatievelingen fotografeer? Ik krijg er een boost van om met gelijkgestemden te werken en ben altijd nieuwsgierig naar hun verhaal! 


Using Format