Meet your photographer.

Hi, dit ben ik: Lieke, 33 jaar en fotograaf voor creatieve ondernemers en mensen die graag de liefde vieren. 

Geboren en getogen in het Limburgse Heerlen, waar ik nog steeds woonzaam ben samen met mijn man en zoontje. In mijn vrije tijd vind je mij veel in Maastricht, waar ik graag stadswandelingen maak door authentieke straatjes die voelen als Parijs, dagdroom en geniet van velen kopjes koffie in mijn favoriete koffietentjes, mijn camera is uiteraard altijd aan mijn zijde.

Al van jongs af aan heb ik een passie voor beeld en het vastleggen van mensen en mijn omgeving op een unieke manier. Het was mijn familie die op een dag tegen me zei: Lieke, je moet hier écht iets mee doen!

Ik vond mijn passie in het fotograferen van andere ondernemers, want hun verhaal is iets wat ik altijd interessant vind en waar ik mij sterk mee identificeer. Maar ook het vastleggen van l'amour is iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Als fotograaf is het mijn doel en missie om jouw meest pure, authentieke persoonlijkheid te vertalen naar beeld - het enige wat  jij moet te doen? Gewoon lekker  jezelf te zijn!

Dus, ben je geïnteresseerd in een samenwerking waarin ik jou verder help met een authentieke fotoreportage? Neem dan vrijblijvend contact met me op via contactformulier en let's shoot!


Wist je dat...

Ik naast mijn eigen onderneming ook moeder ben van een zoon (4) en een hele lieve man heb? Ook word ik extreem blij van koffie, croissants, tattoos, de seizoenen, reizen en ben ik een echte Bourgondiër als het om eten gaat!

Ik het liefst werk met natuurlijk licht. Wanneer je een shoot bij me boekt is de kans dus groot dat we de stad/natuur ingaan of shooten op een prachtige binnenlocatie met heel veel lichtinval! 

Ik mijn eigen team steeds verder aan het uitbreiden ben? Zo werk ik al samen met mijn vaste Visagiste Ilvy en werkt sinds een tijdje Janneke mee op locatie als set-assistente.


Using Format