Meet your photographer.

Hi, dit ben ik: Lieke!

Ik fotografeer ondernemers die hun droom en passie najagen en niet bang zijn om in zichzelf te investeren om dat te realiseren! 

Het is mijn doel en missie als fotograaf om jou te laten shinen, je online zichtbaarheid te vergroten en je het online podium te geven dat je verdiend. Ik gun iedereen succes en ben ervoor om te zorgen dat jij dat succes behaald d.m.v. unieke en waardevolle beelden. Beelden die ervoor zorgen dat jij jouw droomklant aantrekt en die je zullen helpen 'next level' te gaan met jouw business. 

Een shoot met mij heeft als hoofddoel je 'at ease' te laten voelen maar tegelijkertijd een BOOST zelfvertrouwen te geven zodat jij je die kickass ondernemer voelt die je ook daadwerkelijk bent. 

Geïnteresseerd in een shoot? Neem vrijblijvend contact met me op via contactformulier.


Wist je dat...

Ik naast mijn eigen onderneming ook moeder ben van een zoon (3) en ik een hele lieve man heb? Ook word ik extreem blij van koffie, tattoos, spontane tripjes en ben ik een echte Bourgondiër als het om eten gaat!

Ik het liefst werk met natuurlijk licht. Wanneer je een shoot bij me boekt is de kans dus groot dat we de stad ingaan, maar een prachtige binnenlocatie met heel veel lichtinval is ook perfect! Ik werk alleen met flitslicht als daar noodzaak voor is.

Ik bezig ben met de ontwikkeling ben van mijn eigen stockfotografie pakketten, speciaal voor ondernemers. Dit zijn sfeerbeelden die perfect aansluiten op je Instagramfeed of die je kunt gebruiken op je website! De lancering hiervan zal medio tot eind februari plaatsvinden!


Using Format